Kundservice

Macrons kundservice

Något vi är väldigt duktiga på är kontakten med våra klubbar, vi är enkla att samarbeta med och förstår hur det fungerar i er värld. Här har vi samlat några av de vanligast frågorna våra kunder har – men tveka aldrig att kontakta oss!

Macron har varit en marknadsledare inom teamwear sedan starten 1971. Vi erbjuder tekniska kläder för både idrottsföreningar och enskilda utövare, såväl professionella som amatörer. 
 
Vi har ett brett utbud av produkter, allt från träningsställ till officiella matchkläder samt tillbehör. Macron erbjuder även sportinspirerade kläder för fritid, designade för en ung och dynamisk kundgrupp.

Macron tillverkar en stor mängd produkter inom idrotter som lämpar sig väl för fotboll, basketboll, volleyboll, rugby, handboll, baseball, löpning, futsal och innebandy.

Macron sponsrar ett stort antal klubbar över hela världen, för att ta del av vilka det är, se här.

Läs mer här. Välj din idrott och ladda ned.

Gå till vår Facebooksida, Macron Sverige Facebook, för senaste uppdateringar kring vad som sker inom Macron.

KOM SMIDIGT I
KONTAKT MED OSS

Macron Sportswear är ett av de ledande och snabbast växande varumärkena inom aktiva sportkläder. Mer än 10 000 klubbar inom bland annat fotboll, basket, rugby och baseboll använder Macrons produkter över hela världen.